εκδόσεις nowa kultura

   Οι Nowa(Νέα) kultura είναι αυτοδιαχειριζόμενες εκδόσεις. Σκοπός τους είναι η έκδοση βιβλίων που συμβάλουν στην διαδικασία της μόρφωσης και της κριτικής σκέψης, κυρίως στο χώρο του πολιτικού βιβλίου αλλά όχι μόνο.
   Δομή των εκδόσεων είναι η κουλτούρα της αυτοδιαχείρισης που απαντάει ταυτόχρονα στο θέμα του βιοπορισμού και της πολιτικής προώθησης της κουλτούρας αυτής και όχι ο εθελοντισμός. Τα έσοδα από τα βιβλία καλύπτουν τις ανάγκες της εκάστοτε έκδοσης, μετάφραση, επιμέλεια, τύπωμα, κλπ, καθώς και της επόμενης έκδοσης. Στόχος των εκδόσεων μας είναι να βοηθήσει τους σπόρους της αυτοδιαχείρισης σε κάθε φάση της διαδικασίας έκδοσης ενός βιβλίου, από την μετάφραση μέχρι την πώληση. Στηρίζουμε και υπερασπίζουμε κάθε αυτοδιαχειριζόμενη επιχειρηματική δομή που υπάρχει ήδη αλλά και βοηθάμε άλλες τόσες να δημιουργηθούν, γιατί η αυτοδιαχείριση είναι το όπλο μας.
   Είμαστε ανοιχτοί σε οποιονδήποτε ενδιαφέρεται να έρθει σε επαφή μαζί μας για να εκδώσει κάτι που έχει γράψει ή έχει μεταφράσει ή ακόμα να βοηθήσει από όποια θέση ή και να βοηθηθεί αν πρόκειται πχ για ένα αυτοδιαχειριζόμενο εγχείρημα που δεν γνωρίζουμε την ύπαρξή του. 

Σχόλια